onsdag 31 mars 2010

Hej alihopa!!! Jag har inte skrivit på ett tag för jag har varit hos mormor och morfar. Fast igår var jag lite hos farfar. Just nu leker jag hor min kompis som heter Cornelia och som vi kallar för cocos. Vi har hoppat på hennes stutsmatta och sen ska vi sova över hos mig. Jo det är något specielt med min kompis hon är så jätte snäll och hon blir aldrig arg det är en sådan ven som man kan prata med allt om. Ja hon är lika snäll som min bästis. Jo ni har nog lov nu precis som jag just nu och jag undrar lite ad ni gör nu under lovet. ( Skicka som en kommentar ).Jo hon har jo en blog som jag tipsat om man går in på www.corneliabloggen.blogspot.com . Jo det med att jag undrar vad ni har gjort under lovet. Jag tänkte att jag skulle berätta vad jag har och ska göra. Jo i måndags var jag hos mormor och morfar, igår var jag hos farfar, idag hos mormor och morfar, imorgon ska jag till farmor, på lördag till mormor och morfar och på söndag till farfar. Jo nu måste jag sluta. hejdå och ses kram mig.
Ps. Jo det är inte många som besökt min blogg så lämna gärna en kommentar som ett spår.Ds

söndag 28 mars 2010





happy birthday to you, happy birthday to you !!! Jippie nu är jag 10 år. Jag har precis förvandlas från en liten 9 åring till en stor 10 åring. Jag har fått en massa fina presenter typ kläder,en ny dator,egen hem nyckel,fina skor och mycke mer !!! Vad gör ni? Jag ska snart på konståkning. Det tycker jag är jätte roligt. Jag hade också barn kalas i fredags och igår var jag ute och åt fondue på oasen. Det var första gången jag åt fondue. Jag hinner nog inte skriva mer idag jag ska ha kalas och få fler presenter. Jippie !!!

onsdag 24 mars 2010

Hej vad har ni gjort idag?(ni kan svara som en kommentar). Jag har dansat,varit i skolan och tittat på iCarly på TV. Jag skulle villja tipsa om två bloggar som heter cornelia bloggen och en som heter filippa fosia. Jo jag skulle också vela att ifall ni har en blogg så skicka gärna adressen till mig så jag kan läsa den och så jag kan jag tipsa minna vänner i skolan. Och sista saken innan jag slutar, jo jag tänkte göra en liten tävling här på bloggen om melodifestivalen. Så här går den till: ni ska genom en kommentar skriva vem man röstade på av Erik Saade med låten Manboy eller Anna Bergendahl med låten This is my life eller Ola Svensson med låten Unstoppable. Rösta till den 01-04-10.
Ses kram Lilla

tisdag 23 mars 2010



Förra året var vi i Österrike och åkte skidor. Jag har åkt skidor i nästan hela mitt liv. Jag älskar att åka skidor. Men nästa år bli det nog snowboard.
Kram lilla

lilla

Hej !!! Jag är 9 men på söndag fyller jag 10 år.I den här bloggen ska jag blogga om mitt liv. Jag bor i helsingborg med min mamma pappa och lillebror.Minna hobbys är att dansa,sjunga,friidrotta och åka konståkning.