torsdag 28 oktober 2010

Nytt på gång i LilllasLiv !!!

Hej Hallo. Idag ska jag göra ett kortis inlägg. Jag vill bara säga att min kompis (som är jätte snäll) har ju en blogg som ni hittar här. Hon har något som heter veckans fråga. Det är väldigt kul. Jag tänker börja idag. Frågan hittar ni i högra kanten på sidan ni röstar och om en vecka så får ni reda på vilket svar som de flesta röstade på. Så kolla i högra sidan och rösta. hejdå.

söndag 24 oktober 2010

KING AND QUEEN

Hello everybody !!! Idag är det söndagskväll och det har hänt mycket den senaste veckan. I alla fall i onsdags. Då hade vi kungligt besök här i Helsingborg. Aaaa ni hörde rätt.  Kungen, drottningen,Viktoria, Daniel, Filip, danska drottningen mm. En i vår klass delade ut blommor till Viktoria. Det var kul. I torsdag så gjorde vi nog ingenting. I fredags så hade vi gympa i skolan vi dansade och på kvällen tränade jag friidrott. Igår så hämtade mormor och morfar mig och Melker och så åkte vi och kollade på bio. Vi kollade på MARMADUKE. Den var väldigt bra. Sen idag har jag, min mormor, min mamma och Melle passat världens sötaste och gulligaste. Min kusin. Ida är jätte gullig och söt. Ja och imorgon är det skola :( :( :(. Inte så kul. Aaaa ni får ha det RIKTIGT BRA. Så ses vi någon gång.

HEJDÅ kramizzar Tilda.

söndag 17 oktober 2010

Hej...

är så tröt. Jag ska kolla på ensam mamma söker nu.Jag vet inte om jag har berättat att jag håller på att göra om mitt rum. Ifall jag inte har sagt det så säger jag det nu: Jag håller på att göra om mitt rum :):):). Vad jag har gjort och vad jag ska göra säger jag inte nu. Idag har min familj och mina kompisars familj varit i skogen och mysigt och grillat korv. Efter det så var jag och Elin och kollade och matade hästarna. Ni ska få lite bilder på hästarna sen någon gång. Hästarna vet vi inte vad de heter men mina andra kompisar har kommit på egna namn åt dom. Den svarta heter Piggelin,den ljus bruna heter Bromma och den bruna heter London. De är jätte söta. Nu måste jag sluta.

Hejdå kramizzar Tilda.

lördag 16 oktober 2010

Shoes

Idag ska jag,pappa och Melle åka och köpa skor. längtar

Igår så hade vi gympa i skolan.Det var jätte jobbigt.Vi sprang 4 km jag sprang det på 24,45. Sen åkte jag,mamma och Melle till stan. Men sen på kvällen tränade jag friidrott. Så idag är jag tröt.


idol
Jag tror alla såg idol igår. För alla som somnade innan så var det Minnah som åkte ut :(. Jag hejade inte på Minnah men det var synd att hon åkte ut. Vem hejar ni på i idol? Jag hejar på elin blom.


Åhh vad jag är tröt :) :) :).

Nu måste jag sluta sriva HEJDÅ.


torsdag 14 oktober 2010

My Hobby

Hello everybady !!! För er som inte kan engelska så säger jag det på svenska. Hej allihopa !!! Vad gör ni?

Jag kollar på tv och bloggar samtidigt :) :) :). Idag ska jag gå och sjunga hos min sångpedagog. Det ska bli sååååå roligt. Jag längtar !!! Nu ska ni få se en bild jag hra gjort.
Så här såg bilden ut först.

Nu så här.

Ja nu vet inte jag vad jag ska skriva om så jag får väl säga hejdå.

tisdag 5 oktober 2010

Ajajaj..

Hej idag har jag ont i huvudet jag fick det i skolan. Men ingen är hemma så det finns iget man kan göra. Vad har ni gjort idag jag har varit i skolan och med Cornelia och Amanda. Men jag var tvungen att cykla hem för jag hade ont i huvudet. Ja i mitt förra inlägg fick jag ett tips av min mamma vad hon skulle tycka vara kul att jag skriver om. Hennes kommentar såg ut så här :


Hej,
jag tycker det är kul om du skriver om:
1) Dinna fritidsaktiviteter-vad du gör och vad som händer där.
2) Vad som händer i skolan.
3) Vad du och dinna kompisar gör.
4) Olika saker som är kul-du kan också tipsa om bra musik,artister,låtar,roliga klipp från youtube,olika sajter som du brukar vara inne på.
5) Vad du har för tankar om framtiden.
6) Vad du gör med famijen.
7) Var du skulle vilja resa och varför just dit
8) Olika tips på pyssel
Kram mamma.




Så skrev hon och därför tänkte jag börja att skriva lite om det. Så idag tänkte jag ge er lite tips på pyssel som vi gjorde igår. Det är väldigt enkelt men är väldigt roligt. Här kommer några bilder.


Jag och Melker pysslar med kastanjer,tråd och tandpetare.

Åhh vad mysigt eller?

Två fina kastanjer.

Så det var några bilder från vårt höst pyssel.Så här gör du en igelkott:                                                           
1.Du tar en kastanj och en skruv eller spik (kom ihåg att ha en vuxen vid er när ni gör detta)                          
2. Du stiker hål i kastanjen och stiker in tandpetare i hålen.                                                                           
Så det var igelkotten nu så ska jag visa en spindeln. Spindeln gör man så här:                                                
1.Ta en kastanj och en skruv eller spik.                                                                                                        
2.Du stiker hål i sidorna med skruven eller spiken och stiker in tandpetare i den.                                            
3.När du har stuckit in tandpetarna i hålen så binder du snören i den och snurar den över och under varje tandpetare.                                                                                                                                                 
Det var allt om hur man gör kastanj figurer.

Nu hinner jag inte skriva mer hejdå!!!!



lördag 2 oktober 2010

Tjena hallo hej !!!

Hej bloggvärlden!!! Vad gör ni? Jag är hos min farfar. Jag bloggar från min farbrors dator för min funkar bara hemma. Sorry att jag inte har bloggat på ett bra tag. Har haft mycket att göra. Men jag har också inte haft något att skriva om. Och det ar jag jätte ledsen för och därför kom jag på en bra idé. Ni kan skicka kommentarer och berätta för mig vad ni vill jag ska skriva mer om. Men vet ni vad? Jag tycker att jag borde skriva mycket mer än vad jag gör. Jag borde skriva som min mamma, varenda dag nästan.Ok jag ska försöka bättra mig lite.OK jag ska inte skriva så mycket mer för ja jag ska va med min lillebror eller jag ska nog dansa lite så vi ses väll någon gång? Och jag lovar jag ska bättra mig med bloggandet !!! Hihi.

//Kramizzar mig//