fredag 31 december 2010

Nästan 12

Hej hej snart är klockan 12 om ungefär 3 timmar. Vet ni vad det betyder. Det betyder faktiskt 2 saker. 1 att det blir 2011 och 2 mitt godis förbud slutar. Det känns konstigt att man har haft godis förbud i ett helt år !!!! Vi har gäster idag så jag kan inte blogga så länge. Jag måste faktiskt sluta nu. Ha ett gott nytt år så ses vi sen.

Kram               Lilla :) Tilda

Detta är sista gången jag bloggar...

år 2010. Men jag kommer ju fortsätta 2011. Hej hallo och gott nytt år!!! Det här är sista gången jag bloggar år 2010.  Och jag vet att jag har varit dålig på att lägga upp bilder. Så idag tänker jag lägga upp en bild. Den kommer nu!!!
Jag vet inte om jag har laggt upp den här bilden innan. Men det är en bild i alla fall. 2011 ska jag försöka att lägga upp både mer inlägg och bilder. Detta var ett kort inlägg.
Det blir kanske ett inlägg imorgon.
Kram              Lilla :) Tilda

söndag 26 december 2010

Merry Christmas

Hello everybady. Har haft en underbar jul. Har fått många fina paket t.ex tröja, nattlinne, lila kamera, örhängen, en madrass, en bok, strumpor, almenacka mm. Är sååå glad för mina pressenter. Har haft fult upp sen jag bloggade sist. I fredags så var det ju julafton så då han jag inte blogga. Igår var jag hos min momor och morfar där träffade vi även min kusin och hennes familj. Idag har Melle haft fotbolls turnering i Åstorp. Faktiskt precis bredvid mammas skola som hon gick på i högstadiet. Sen blev mamma idrotts lärare där ( när jag var i hennes mage ) :) :) :). Där träffade jag Cornelia det var kul att hon var där men det var mindre kul att kolla på fotbollen ;). Det gick väldigt bra för HIF idag. Melle gjorde mål i varje match och HIF vann 2 och spelade oavgjort 2. Efter det åkte vihemoch Melle sprang till kompisar i gatan och jag hjälpte mamma med någonting. Och vid halv 2 gjorde vi oss i ordning och åkte till farfar. Och nu sitter jag här i soffan och bloggar från mammas laptop. Imorgon ska vår familj, min farbror och våra kompisar åka till Vallåsen och åka skidor. Jag längtar jätte mycket. Förlåt att jag inte har lagt in bilder på ett tag ska föröka bli lite bättre på det. Det var allt jag ville säga. Nu ska jag kolla runt lite på datorn kanske bloggar imorgon när vi kommer hem.

Kram                    Lilla :) Tilda

torsdag 23 december 2010

Imorgon...

är det Julafton!!! Jag längtar sååå. Hehe förlåt att jag inte bloggat på ett bra tag men idag gör jag det. Igår kom min farmor hem till oss. Jag har inte träffat henne på evigheter känns det som. Därför var det jätte kul att träffa henne. Hon ska vara här tills på söndag. Jag tror inte jag kommer blogga imorgon därför ska jag berätta om imorgon och idag. Idag ska jag, mamma och Melle åka pulka. Vi ska ringa till några kompisar och fråga om de vill följa med. Min pappa jobbar och min farmor ska några ärenden så de kan inte följa med. Imorgon är dete ju julafton så då ska vi fira med vår familj, farmor, mormor och morfar, farfar och min kusins familj. Det ska bli jätte kul. Ha en god jul och om jag inte bloggar innan ny år så för ni ha ett gott nytt år.
Kram            Lilla :) Tilda

onsdag 15 december 2010

Sommar eller Vinter?


Hej hej!!! Sommar eller vinter. På sommaren kan man bada och sola. På vintern kan man leka i snön och åka pulka. Ja sommaren och vintern är bra på olika sätt. Jag gillar båda :) :) :). Fast nu när det är vinter tycker jag vi ska njuta av den.

Idag är det den 15 december och vet ni vad det betyder? Det är 9 dagar kvar till JULAFTON. Längtar sååååå mycket. Idag så är jag tyvär sjuk och kan inte gå till skolan :( :(. Hoppas jag kan gå dit imorgon för efter skolan imorgon så ska jag till min sångpedagog och ha en sånguppvisning för min momor, morfar, mamma, pappa, lillebror och kanske farfar. Det ska bli kul men jag är ju lite närvös. Det var allt jag ville säga så ses vi någon gång.

Hejdå kram kram                 Lilla :) Tilda                                                            


tisdag 14 december 2010

Skolan

Hej hej idag har jag ju varit i skolan ( såklart ). Men jag kände mig inte så jätte bra. Och sen när jag kom hem tog mamma febern och jag hade feber :( :( :(. Så imorgon kommer jag nog vara hemma från skolan. Jag har lite ont i huvudet och i halsen, jag är förkyld och jätte trött. Idag blir det ett kortis inlägg till. Så imorgon kanske det blir ett längre inlägg.

Hejdå Kram Kram        Lilla :) Tilda

måndag 13 december 2010

Göteborg

Hej hej idag är det måndag. Igår var det söndag. I söndags kom vi hem från Göteborg. Det har varit såååååå kul. Vi var på Liseberg och var ute och shoppade. Jag shoppade julklappar och en sak till mitt rum ;). Idag har jag varit i skolan och med Cornelia. Det var jätte kul. Nu ska jag dansa (hemma själv). Och så ses vi någon gång. Hejdå


Kram Kram              Lilla :) Tilda


Ps. Jay vann idol 2010.

fredag 10 december 2010

Kortis inlägg...

idag. Hej hej måste göra kortis inlägg idag. Är ju idol FINAL. För ungefär 20 minuter sen  så kom vi hem från farfar. Imorgon ska vi ha julfest i skolan. Det ska bi jätte kul. Nu ska jag äta lite snabbt framför tv:n och kolla på idol FINAL. En sak till innan jag slutar. Resultatet. 4 % (alla) trodde att jag hade 8 favorit bloggar. Det var rätt!!!  Nu måste jag gå  Hej Hej.

Kram      Lilla :) Tilda

söndag 5 december 2010

Mormor och morfar

Hej hej jag har precis kommit hem från mormor och morfar. Kommer bli ett kort inlägg idag. Ska äta mat nu och sen kommer min granne Kajsa. Vi ska ut och åka pulka det ska bli jätte kul. Kajsa är jätte snäll. Hos mormor och morfar har vi bakat ett pepparkakshus (kommer bilder imorgon kanske). Det blev faktiskt bra. Snälla snälla snälla tipsa era vänner om min blogg. Och snälla kommentera. Ha det bra kram kram

Lilla :) Tilda

lördag 4 december 2010

Snö

Snö

Snö

Snö

Snö

Snö

Me

Hej hej här är de bilderna jag lovade er. Mig,snö,snö,snö,snö och snö. Ok jag ska fråga mamma om jag får ta med kameran hos mormor och morfar. Så jag kan fota pepparkakshuset. 

Kram kram     Lilla :) Tilda

Goda nyheter

Hej hej idag har jag goda nyheter. Jag har inte brutit benen eller armarna eller ja jag har inte brutit något. Men det var andra som skadade sig. Den backen var enormt lång (enligt mig). Ja så man hoppade väldigt mycket eftersom den var lång och brant. Men det var tur att jag inte skadade mig. Det var en rolij gympa. Idag ska jag och Melle åka till mormor och morfar. Vi ska baka pepparkakshus och åka pulka mm. Det ska bli kul att träffa dom. Jo jag kom på att idag ska jag gå ut och fota lite bilder nu när det är snö. Också ska jag passa på att lägga ut bilderna idag med (om jag hinner). För det blir tråkigt om jag inte lägger ut bilder på något. Okey jag går ut och fotar och lägger in om jag hinner. Ha det bäst.

Kram         Lilla :) Tilda

torsdag 2 december 2010

Tajo...

ser ni nu har jag gjort om på min blogg. Det känns skönt att ha gjort om nu. Jo imorgon på gymnastiken i skolan ska vi åka pulka :) :) :). Då blir man nog snabb i benen ;) ;) ;). Nä men det ska bli kul att åka pukla. Men lite läskigt också för den backen är väldigt lång och jag är lite rädd för att någon ska åka på mig i snabb fart. Ja man vill ju inte bryta benet på gymnastiken. Okey det var det jag ville säga.

Kram     Lilla :) Tilda

Hehe..

jag glömde göra ändringar på min blogg. Ja jag tänkte göra det med min mamma. Min underbara mamma. Jo jag tycker min blogg blir lite utsliten nästan när jag inte ändrar på länge. Det har ju inte gjort på ettt tag så det kände jag mig lite tvungen till det. Idag har jag varit med min bästis Amanda och Cornelia. Corneliasblogg hittar ni här. Vi hade det jätte kul. Igenteligen skulle jag inte varit med dem för jag och mamma skulle till Malmö. Men det snöade jätte mycket där och vi ville inte vara med om några bilolyckor så vi stannade kvar i Helsingborg. Förlåt att det blev ett sånt kårt inlägg idag men jag har ju mycket att fixa på bloggen. Så vi ses snart. Ha det bäst.

Kram    Lilla :) Tilda

onsdag 1 december 2010

Glömde

Jo hehe glömde säga en sak. Jag kanske ska göra några ändringar på bloggen idag. Det var det                        Kram kram  Lilla :) Tilda

Tjao..

har inget att göra. Idag är jag frisk. Jo jag var frisk igår också men ändå. Jag är frisk :) :) :). Igår hade vi bibel-äventyr i skolan. Det är jätte kul. Så vi behövde inte jobba på eftermiddagen. När vi har sånt bibel-äventyr så får vi vara med och spela såna personer som fanns på den tiden. Det är kul. Nu ska jag visa en bild. Eller inte en bild men typ en bild :) :) :).
Hihi kände jag inte hade lagt in något på länge.

Ha det världs bäst så ses vi snart kram
Lilla :) Tilda