söndag 30 maj 2010

Här är min mamma med. Ni hitar hennes blogg bland mina favorit bloggar.
Eeeee.... Jag glömde att ge er ett tips. Men ni kan få ett tips nu istället. Idag är det morsdag eller hur. Så varför inte gå upp på rummet och gör ett eget kort till henne. Jag kan slå vad om att din mamma (mor) kommer att bli jätte glad. Vi i vår familj gjorde frukost,hade köpt en present och min lillebror hade ritat en teckning. Mamma blev jätte glad. Men det är ju aldrig försent att göra ett fint kort eller rita en teckning. Eller jo imorgon är det ju försent. Men vänta jag fick en galen ide. Om du har ett jätte bra morsdag tips så kan ni skicka det till mig så kanske jag skriver det här sen. Snart ska vi jag min lillebror och pappa till en affär och köpa lite grejer imorgon kan jag skriva vad vi köpte.


//Glad  morsdag (glöm inte säga det). Kramizzar lilla//
                                                                                 

söndag 23 maj 2010

Ciao ciao!!! Jag pratar italienska. Det betyder hej hej. Vad ska ni göra idag? Jag ska nog ringa min bästis efter att min nästkusin åkt hem. Hon heter Jennifer och har en blogg som heter Jagkallasnenne. Förlåt att jag inte skrivit veckans tips det är för att jag gav er ett i måndags.


Nu måste jag sluta//kramizar mig lilla//:-)

måndag 17 maj 2010

Hej hej ciao !!! Vet ni vad jag har tänkt på?n Jag har tänkt ännu mer på det där med veckans tips för att måndag käns lite lite tajt. Så jag hade tänkt att vi kunde ha det på torsdagar istället.Jag hinner tyvär inte skriva mer idag. Eftersom min kompis Cornelia är här. Å vänta ni kan få ett tips redan idag. Mitt tips är kolla in Corneliabloggen. Ni hittar hennes blogg vid mina favoriter.


//Kramizar lilla//

lördag 15 maj 2010

  Hej jag har tänkt på saken!!! För alla er som inte vet vad jag pratar om så är det veckans tips. Jag tänker ha veckans tips och där ska jag skriva om T.ex kläder,musik och filmer mm. Ja så varje måndag och torsdag kommer jag att skriva veckans tips. Nu lite bilder från helgen när jag bakade med mina grannar och lillebror.


Här står vi redo för att börja baka.


Ja det här går nog snabbt med 2 som rör runt.

Ja men det går nog lite lite snabbare med elvispen.

Det viktigaste av allt att slika skålen.

Sen när man är klar kan man se ut så här.

Äntligen klart.

Och så här blev den efter 45 minuter i  ugnen

Ja man kan ha lite mjöl i ansiktet när man är klar.
Ja så såg min torsdag ut nu ska jag fortsäta njuta av min lördag så vi får väl säga hejdå.// Kramizar mig//

onsdag 12 maj 2010

Hej hej !!! Jag har inte skrivit på ett tag men nu så kan jag lova att skriva i alla fall 3 gånger i veckan. Men nu ska jag bara ta det lungt i 4 dagar. Ja jag tror alla har ledigt nu. I måndags var jag "barnvakt". Om man nu säger barnvakt jag  passade min lillebror i 1 och en halv timme. Ja pappa var och tränade på aktiverum. Igår var jag på friidrott och där stöte vi kula,kastade spjut och hade nån fårm av lek. Ikväll ska vi äta bakad potatis och det ska bli superduper jätte gott. Ja vad ska jag skria om jo jag har tänkt på att komma på en liten grej på min blogg. Typ ungefär veckans tips eller nåt sånt jag ska tänka på den saken ifall ni har någon bra ide så kan ni väl ge en kommentar. Eller vad ni skulle tycka vara roligt att läsa. Har ni kollat i genom hela min blogg så kanske ni kan se en liten liten ändring. Men den är så liten så att den nog inte är så lätt att hitta. Jag har lagt till en ny favoritblogg den heter vitanyanser. Hon som skriver på den skriver jätte bra. Jag hoppas att hon aldrig ska lägga av att blogga hon är verkligen jätte jätte super duktig. Nu vet jag inte vad jag ska skriva om så jag får väl säga hejdå.

söndag 9 maj 2010

Hej hej !!! Vad har ni  gjort i veckan ? Jag har ju pratat med Filippa som jag redan har berättat. Sen har jag varit på utflykt i Danmark med skolan där vi disikerade fisk USCH och USCH. Ja sen har min allra bästa kompis Amanda sovit över hos mig. Sedan idag har jag varit i trädgården och hoppat på studsmattan. Och nu ser jag fram emot en underbar vecka på skolan eftersom vi bara ska vara där tills på onsdag!!! Sen ska våra grannar sova över från torsdag till fredag för att deras föreldrar ska på fest i Stockholm. Det roliga är att min farfar fyller år då. Så då måste våra grannar följa med.

Nej jag hade nog inte tänkt skriva mer idag. Utan jag får säga hejdå och stor kramar till er så kanske jag skriver mer imorgon.


Kramizar kramizar Lilla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lördag 8 maj 2010

Hej hej !!! Vad gör ni? Jag har precis ätit frukost! Jag gjorde frukost till min underbara familj.Idag tänker jag bjuda på några bilder.I veckan har jag pratat med Filippa med bloggen FILIPPA FOSIA. Hon är en jätte snäll kompis. Och det är inte många som har så snälla kompisar. Så jag är jätte glad att jag fick träffa henne när jag var på semester i Cypern. Nu vill jag ge en stor stor kram tilll Filippa. Ok nu ska ni få se lite bilder från min frukost.
Apelsin hallon och ett glas juice 
Mums mums.
 Ja det var några bilder från min frukost. Mer hade jag nog inte tänkt skriva. Men jag kommer kanske skriva lite i morgon. Hej då.                      //kramizar mig//